Viitasaaren Vuokra-asunnot Oy etsii kokopäivätyöhön, vakituiseen työsuhteeseen laitoshuoltajaa/siistijää. Työ sisältää kiinteistöjen yleisten tilojen ja kiinteistösaunojen siivousta sekä rakennussiivousta työnantajan ohjeiden mukaisesti. Työtehtävien hoito vaatii oman ajoneuvon käyttöä.

Odotamme hakijalta laitoshuoltajan koulutusta tai muuta tehtävään soveltuvaa koulutusta, työkokemus katsotaan eduksi. Edellytämme kykyä itsenäiseen työhön, oma-aloitteisuutta ja perustaitoja tietotekniikassa.

Työssä noudatetaan Kiinteistöpalvelualan työntekijöitä koskevaa työehtosopimusta.

Hakemus tulee jättää viimeistään 6.3.2024 (hakuaikaa jatkettu). Työt aloitetaan sopimuksen mukaan.

Ensisijaisesti odotamme hakemusta liitteineen (liitteet ansioluettelo, kopiot työ- ja tutkintotodistuksista sekä mahdolliset suositukset ja muut pätevyydet, esim. työturvallisuuskortti ja ensiapukoulutukset) jätettäväksi yhtiön verkkosivuilla osoitteessa https://viitasaarenvuokra-asunnot.fi/yhtio/avoin-tyopaikkahakemus/ (valitse haettavaksi työtehtäväksi ”Laitoshuoltaja”). Haastattelut ja mahdollinen palkkaus voidaan tehdä jo ennen määräaikaa, mikäli soveltuva hakija löydetään.

Hakemuksen voi myös postittaa yhtiön postiosoitteeseen: Viitasaaren Vuokra-asunnot Oy, Keskitie 10, 44500 Viitasaari. Hakemuksia ei palauteta. Lisätietoja tehtävästä voi tiedustella Viitasaaren Vuokra-asunnot Oy:stä mieluiten sähköpostitse vuokraasunnot@viitasaari.fi – puhelimitse lisätietoja antaa toimitusjohtaja Kalle Kautto p. 0408383597 (TXT, WA)


www-osoite: https://viitasaarenvuokra-asunnot.fi/
Puh. 0408383597 (Kalle Kautto, TXT / WA)
Palkkaus: Sopimuksen mukaan
Työpaikan osoite: Keskitie 10, 44500 Viitasaari
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Työaika: Kokoaikatyö
Haku päättyy: 6.3.2024
Jätä hakemus: Viitasaaren Vuokra-asunnot Oy, Keskitie 10, 44500 Viitasaari
Hakulomakkeen www-osoite: https://viitasaarenvuokra-asunnot.fi/yhtio/avoin-tyopaikkahakemus/ (valitse haettavaksi työtehtäväksi ”Laitoshuoltaja”)”