Vuokra-asunto Viitasaarella

Tervetuloa uuteen kotiin!

Vuokra-asuntoihin on jatkuva haku. Asuntoa haetaan seuraavasti:

  1. Tutustu vapaisiin asuntoihimme.
  2. Huom! Opiskelijat: soluasunnot löytyvät Topintie 1-3:sta.
  3. Täytetään asuntohakemus (sähköiset lomakkeet löytyvät verkkosivuilta: http://www.viitasaarenvuokra-asunnot.fi/asukkaaksi/lomakkeet ) ja jätetään asuntohakemus asiakaspalveluun tai toimitetaan se sähköpostitse osoitteeseen vuokraasunnot@viitasaari.fi
  4. Liitetään pyydetyt liitteet hakemukseen (hakemuksen liitteitä voi myös toimittaa myöhemmin)
  5. Asiakaspalvelusta voi myös tiedustella jotain tiettyä asuntoa
  6. Asunnon vaihtaminen onnistuu myös, asuntohakemus tulee toimittaa asiakaspalveluun (mm. asunnottomuus on korkeammalla prioriteetilla asunnonvaihtoon verrattuna jonossa)

Vuokra-asunnon hakemuslomake liitteineen tulee toimittaa vuokra-asuntoyhtiön asiakaspalveluun (osoite: VVA Oy/Asiakaspalvelu, Keskitie 10, 44500 Viitasaari). Hakemuksia otetaan vastaan myös sähköpostitse, hakemus tulee lähettää sähköpostiosoitteeseen vuokraasunnot@viitasaari.fi

Arava-rahoitteisten vuokra-asuntojen asukasvalinnassa noudatetaan Ympäristöministeriön ja kaupungin asukasvalintaohjeita. Asukasvalinnassa otetaan huomioon hakijaruokakunnan tulot ja varallisuus sekä asunnon tarpeen kiireellisyys (esimerkiksi paikkakunnalta saatu työ- tai opiskelupaikka). Myös hakijan luottotiedot ja maksuhäiriöt tarkistetaan.

Tarkempaa tietoa kohteista löydät esimerkiksi Googlen maps -palvelun kautta kirjoittamalla kiinteistön osoitteen ja valitsemalla sen jälkeen Street View. (Joidenkin kohteidemme kuvat saattavat olla vanhoja palvelussa.)

Julkisesti haettavat vuokra-asunnot